Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Három új playmat!

Három új playmat!
3 különböző stílusú új playmat két méretben, amelyekkel megadhatod a módját a társasjátékos estéknek!
 
Mert ahogy szoktuk mondani a játékot nem teszi jobbá, de az élményt igen!
Külön a társasjátékokhoz illő nagy méretű felület, amelyre ráférnek még a nagyobb központi táblát, vagy táblákat használó játékok is mindennel együtt. A játékostáblák, a komponensek, a jelölők, tokenek, kártyák, dobókockák, minden, emiatt olyan lesz az asztalod, mint egy külön a társasjátékozáshoz készített asztal.

A játékok komponenseinek kezelése játék közben sosem volt ilyen könnyed, kártyákat felvenni, vagy dobókockákat dobni rajtuk különösen izgalmas, egyszerűen más, mint eddig bármi, amit próbáltál

A playmat társasjátékos asztalt varázsol bármilyen asztalból!

 
A kisebb méretben megjelent (120x70) új Black and blue egy kevésbé harsány design, viszont grafikai megoldásai különösen érdekessé teszik. 3D hatású kék felületei izgalmasan fekszenek egymásra és mintha árnyékot vetnének, a nagyobb fekete felület mintája pedig fokozatosan halványul és olvad egybe a háttérrel.
 
 
 
 
 
 
Az egyik nagyméretű playmat a Hexaflow (140x80), a konzervatívabb játékosokhoz illik, akik csak a játékra szeretnének koncentrálni és nem szeretik az feltűnőbb, vagy zavaró hátteret. Homogén fekete hátterén visszafogott hatszögletű térbeli hatású minta ellenpontozza az egysíkúságot, az áramló felület igazán egyedivé teszi a megjelenését. A színéből adódó macerásabb kezelését (hisz minden szösz és hupli hamarabb meglátszik rajta) könnyebbé teszi a kiváló vízálló szövet, de játék előtt az asztalon kiterítve elismerő pillantásokat szerezhetsz a játékostársaktól, annyira jól néz ki.
 
 
 
 
A másik, a 4 players (140x80) neve akár lehetne 6 players is, hiszen a nevét a látható játékosszínek után kapta, és ez jól érzékelhetően több, mint 4...
De a lényeg, hogy ez a playmat hiába használ sok formát és színt, mégis kellően homogén felületet biztosít a játék közben, ugyanis olyan ügyesen vezeti át egyik színt a másikba, hogy adott játékosnyi helyen szinte egyforma a felület. Ezt látni kell, annyira jó!
És a varrott-nyomtatott szegélynek ennél a playmatnél van igazán értelme, itt látszik a legjobban, hogy a szegély a playmat része és nem csak funkcionális okokból van ott.
 
 
 
Tudtad, hogy Rahdo saját játékos szobájában egy hasonló playmat van? Nem ott, ahol forgat, hanem a mellette lévő szobában, ahol a feleségével társasoznak. Mi is csak később tudtuk meg, pedig az Instagramján szinte minden képen az a playmat látszik. Az minta ötlete tőle független volt eskü, de a playmat neve tőle ered... smiley
 
 
Ha pedig csak úgy szétnéznél, akkor kezd itt: https://diceonboard.hu/kedvencek-140
 
 
Dice on Board
Hogy mindig legyen egy dobókocka az asztalon!