Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

hasznos

2023. 09. 03. 22:19:43
How did it all begin?

It began somewhere in 2013 when we discovered BGG. That time we only found out more on one or two games but still could not guess how far it will lead us...

2023. 09. 03. 22:03:16
What makes a good playmat?
A game mat, a board game mat, gaming mat or the most often used word: playmat! You might wonder why a playmat is a better option to be put under board games than a tablecloth or some microfiber towel or something felt being stores advertised here and there?
2023. 09. 03. 21:54:31
Playmat and quality

It is difficult to form an opinon about something that you can’t  touch , have a look at or in our case unroll it on a table to have an idea what it is like when you get it. People do not generally know the fact that touching something  for the first time to get a better idea on it counts a lot more than reading ten sentences about something  . That’s the reason why we are in trouble to describe what these playmats really look like ,so we would rather try to list some factual information about them.

2021. 04. 30. 20:24:00
Milyen playmatet vegyek?
Amikor elkezdtünk gondolkozni azon, hogy milyen playmat kellene otthonra, rögtön jöttek az ötletek, hogy hát az űr és Sci fi témájú játékokhoz valami csillagosbolygósdartvéderes kellene, a történelmi témájúakhoz valami olyan régies hangulatú kardossárkányos, jó lenne valami olyan amire azt lehet mondani, hogy univerzális, és akkoriban nagyot ment nálam a Robinson, ezért mindenképp akartam egy régi térképes, iránytűs kalandorosat. 
Na akkor ezt most számold ki...
2021. 04. 18. 22:01:00
Playmat és minőség

Egy olyan dologról nehéz előzetes véleményt alkotni, amit nem lehet megfogni, megnézni, vagy jelen esetben kiteríteni egy asztalra, hogy közvetlenül megtapasztalja az ember mégis milyen, mire számítson, ha kézhez kapja. Nem gondolunk rá, de sokkal többet számít egy tapintás, mint tíz mondat, hogy teljesebb képet kapjunk valamiről, amivel először találkozunk. Így nehéz a dolgunk valahogy leírni milyenek is ezek a playmatek, ezért próbáljuk tényszerűen felsorolni a tulajdonságaikat.

2021. 03. 28. 19:30:00
Miért jó a playmat?

Játékfelület, játéktér, társasjáték alátét, vagy a leggyakrabban használt, de angol nevén: playmat. Felmerülhet a kérdés, hogy mitől jobb egy playmat a társasjátékok alá, mint egy asztalterítő?